Nemzetközi tornák tavasza

2015.05.25 20:37

A régió válogatott versenyzői a tavasz nagy részét edzőtáborban és versenyeken töltötték.

Kezdjük a lányokkal: Csombor Vivien (ESI) Franciaországban - Párizsban lépett ringbe és sajnos vereséget szenvedett svájci riválisától.

Mezővári Kinga Taivanon, a taipei -i világbajnokságon szerepelt, ahol román ellenfelétől 2-1 arányú, igen szoros meccsen szenvedett vereséget.

Az ifjúsági fiúk is voltak tornán, Kocsis Richárd (MMF) Koszovóban szerzett igen értékes második heyezést.

Virbán Gábor (MAA - SZN) Galántán az Olimpiai Reménységek tornáján bunyózott. Első meccse után, ahol horvát ellenfelet győzött le, a döntőben szerepelhetett. A döntőben a helyi Mészáros Philip ellen mérkőzött, nagy adok - kapok volt, amiből a szlovák fiú jött ki jobban.

Serdülő válogatottként, először öltötte fel a nemzeti felszerelést Paczók Patrik (ESI) Galántán. Patrik két jó mérkőzést vívva a második helyen végzett. A döntőben igencsak kérdőjeles veresége miatt joggal háborgott a szakvezetés.

 

És akkor a felnőtt férfiak:

Könnyű Richárd (ESI) a habarovszki (Oroszország) Korotkov Emlékversenyen szerepelt, sajnos az első mérkőzésen a későbbi győzetes orosz versenyzőtől vereséget szenvedett.

Csóka Nándor (MMF) és Szőrös Márk (MAA-SLG) Bakuban kezdte és livániában, Kaunasban fejezte ba a tavaszt. Csóka belgrádi és spanyolországi bronzérme ígéretes a nyári versenyeket tekinve. Szőrös Márk felfelé ívelő versenyzést bemutatva Kaunasban tornagyőzelmet aratott! A spanyol verseny ezüdt érme után nem volt meglepetés a jó szereplés!

Botos Tibor, Dorkó Péter a galántai versenyen, Siroki Norbert Koszovóban volt tagja az edzői stábnak.

Sok sikert a nyári versenyekre minden Tigrisnek!