Jurisics Kupa Kőszeg 2015

2015.03.03 13:39

Idén is Kőszegen kezdüt a csapattalálkozók sorát. A Nyugat - Dunéntúli Régió kérésének eleget téve, a régió versenyzői Kőszegre utaztak megmérkőzni a Harcosok csapatával.

A nyolc mérkőzésből álló találkozó igazságos döntetlennel zárult. A szokásosan magas színvonalt osztrák versenyzők színesítették, feladva a leckét minden ellefélnek. 

A csapattalálkozón mérkőzők közül győzelmet aratott Tóth Dávid SZN, Kisgergely Dániel ESI, Csombor Vivien ESI és Kiss Marietta ESI.

Vereséget szenvedett Hajóka Richárd ESI, Fehér Márió ESI, Zámbó Ramóna ESI és Szabó Viktória SAR. A csapattalálkozó eredménye 8-8 as döntetlen lett.

 

(Sajnos a Mezőkövesd két versenyzője, Mizser Marcell és Balog Dezső különböző okok az indulés előtti nap lemondta a találkozót, emiatt nem tudtak a csapattal tartani, ezért nem valós győzelmi esélyek nélkül érkeztünk Kőszegre).

 

A csapattalálkozó előtt és után pofonpartin vettek részt a srácok, ezen szerepelt Kisgergely Gábor ESI, Csóka Barna MMF és Kocsis Richárd MMF. Mind a hárman külföldi ellenféllel mérhették fel tudásukat (osztrák és szlovák sportolók ellen).

A csapatot edzőként kisérte el Siroki Norbert és Dorkó Péter